YOUtopia | Vonk
1424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1424,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VONK – OM VUUR TE MAKEN HEB JE EEN VONK NODIG

VANAF 30.01.2017 – 04.2018

VonkSpel

Vraag de gratis VONKdoos aan via youtopia@leuven.be!


Stad Leuven wil het komende anderhalf jaar met Youtopia inzetten op de kunst van het samenleven. Onder meer door ‘Vonk’, het prikkelende gespreksspel van YOUtopia. Vonk biedt brandstof voor debat en uitwisseling rond een gedroomde samenleving in Leuven.


Een rode draad van YOUtopia is met elkaar in gesprek gaan. De VONKdoos is speciaal daarvoor ontwikkeld: het knetterende gespreksspel voor debat over de gedroomde samenleving in Leuven. In de VONKdoos zit materiaal als vonk en brandstof voor het gespreksvuur.

Je vindt 30 kaarten met foto’s en woorden die kunnen inspireren om te denken en uit te wisselen over ‘de kunst van het samenleven’. Gebruik de inhoud gerust zoals je zelf interessant lijkt, maar als je graag een strakker plan of wat meer houvast wenst, kan je de handleiding volgen.


Voor dit spel, is er een gespreksleider nodig. Als je dat graag wil, kan je een Vonkenmaker aanvragen. Een Vonkenmaker is een Leuvens vrijwilliger die het spel door en door kent en jullie gesprek in goede banen kan leiden. Stuur ons een mailtje via youtopia@leuven.be en laat ons weten waar en wanneer je het spel wil spelen, dan zoeken wij naar een Vonkenmaker.