YOUtopia | Youtopia slotfeest
1890
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1890,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Categorie
Stad beleeft, Stad bouwt bruggen, Stad in gesprek, Stad vol verhalen

Met het participatietraject ‘YOUtopia, de kunst van het samenleven’, gaf stad Leuven de utopische fakkel van het Leuvense stadsfestival Utopia door aan alle Leuvenaars. Gedurende een kleine twee jaar gaf YOUtopia zuurstof aan de samenleving en faciliteerde het samen stad maken en verbinden doorheen verschillen met deze vier pijlers als basis: Stad Beleeft, Stad in Gesprek, Stad Bouwt Bruggen en Stad Verzamelt Verhalen.

Op het YOUtopia slotfeest tonen we een greep uit wat er dankzij YOUtopia ontstaan is. Zo zijn er toonmomenten van nieuwe samenwerkingen tussen Leuvense verenigingen, zal je je eigen vonk voor Leuven kunnen delen, zullen er allerlei eetstandjes staan en wordt het kunstwerk ‘There is the sun’ van voormalig stadskunstenaar Ief Spincemaille heropend. Het dj-collectief Outlandish Family zal voor sfeervolle namiddagdeuntjes zorgen.

PRAKTISCH

13.30u: heropening There is the sun (Ief Spincemaille)
14u – 17u: toonmomenten Leuvense verenigingen, eten en drinken, randactiviteiten

WELKOM!