YOUtopia | Vraag een YOUtopia bonus aan
1659
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1659,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Categorie
YOUtopia

In de periode 2016-2017-2018 gaan de dienst diversiteit en gelijke kansen en de directie cultuur van de Stad Leuven samen met alle burgers op zoek naar YOUtopia, de kunst van het samenleven, in een participatief, gedragen en toekomstgericht samenlevingstraject. De stad stimuleert en ondersteunt het leggen van dwarsverbindingen tussen organisaties/mensen/thema’s en faciliteert het ontwikkelen van nieuwe netwerken.
YOUtopia nodigt uit om samen te werken, om tot actie over te gaan en samen te zoeken naar wat de kunst van het samenleven voor de Leuvenaar kan betekenen. De kracht en de ideeën komen vanuit de Leuvenaars.

YOUtopia wil bruggen bouwen en voorziet een financiële bonus (max. €1000) per initiatief voor verenigingen die samen een creatief en /of sociaal project realiseren. Met dit initiatief willen we dat verenigingen/organisaties samenwerken met andere verenigingen/organisaties om een project te realiseren met als focus, ‘de kunst van het samenleven’.

Wat is de kunst van het samenleven voor deze verenigingen en hoe kunnen zij samen inzetten op projecten die ook een grote uitstraling hebben naar de Leuvense samenleving.

De stad engageert er zich toe om naast de financiële stimulans, het project ook communicatief te ondersteunen en op die manier maximale zichtbaarheid te geven.

Hier vind je de RICHTLIJNEN voor het aanvragen van de YOUtopia bonus.
Hier vind je het AANVRAAGFORMULIER voor de YOUtopia bonus.