YOUtopia | VONKdoos video
1733
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Categorie
Stad in gesprek, YOUtopia

De VONKdoos – een doos vol inspiratie om het gesprek over samenleven in Leuven op gang te zetten!

Tot en met april 2018 wil de stad Leuven in dialoog en samen met alle Leuvenaars op zoek gaan naar gedeelde dromen, gedachten, idee├źn en plannen over het samenleven in Leuven. Door samen te praten, te denken en te doen. YOUtopia is een traject van en voor iedereen en wordt – net als de samenleving – wat we er samen van maken.

Om het gesprek in gang te zetten, werd de VONKdoos ontwikkeld. In die doos vind je postkaarten met foto’s en woorden die de brandstof zijn voor het gesprek. Gebruik de postkaarten als inspiratie om je eigen dromen en wensen onder woorden te brengen. Deel ze met elkaar, met jouw vrienden, jouw familie, de buren, met de stad.

Wil je zelf graag zo’n VONKdoos om met anderen in gesprek te gaan over samenleven in Leuven? Vraag dan een GRATIS exemplaar aan via youtopia@leuven.be. We sturen je de doos toe op het door jou opgegeven adres.