YOUtopia | VonkDoos
915
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-915,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zuurstof

Dromen over een utopische samenleving is van alle tijden. 500 jaar geleden verspreidde Thomas More zijn persoonlijke ideeën over een utopische samenleving dankzij de boekdrukkunst. Zijn boek Utopia is ook vandaag nog relevant, maar een duidelijke éénmansvisie. Dromen over een utopische samenleving hoort toe aan de maatschappij. Het is een droom die leeft in ons collectieve stadshart. Het hart dat de samenleving van zuurstof voorziet. Samenleven is immers geen gemakkelijke opdracht, maar een ware kunst.

 

Hoe wordt samenleven volgens jou, andere Leuvenaars en Leuvense organisaties een kunst? Ga van september 2016 tot en met april 2018 op YOUtopia-zoektocht en werk mee aan een ideaal Leuven. YOUtopia verrast met diverse manifestaties en belevenissen, door te verbinden, bruggen te bouwen en dialoog op gang te brengen. Deze nieuwe dynamiek doet het stadshart sneller slaan en voorziet de samenleving zo van zuurstof.

 

Samen gaan we op zoek naar de collectieve stadsdroom en beleven we dagelijks de kunst van het samenleven.

Datum
Categorie
Stad in gesprek, YOUtopia