YOUtopia | L.A.T – Le(u)ven Apart Tezamen
1825
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1825,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Categorie
Photography, Stad beleeft, Stad vol verhalen, YOUtopia-event

L.A.T is een verrassende fototentoonstelling met een mooie missie: mensen en buurten verbinden met elkaar.
Weg met de eenzaamheid! Image by Mira Photography maakte een tocht doorheen de Leuvense buurten.  Het was een prachtige zoektocht naar verbondenheid. Unieke portretten, samen en apart, eenzaam en toch niet, boordevol emoties, maar ook sfeerbeelden die de verbinding benadrukken.

In het kader van verbinding organiseerden ze voor enkele kinderen uit de kinderwerking De Kettekeet als voor enkele volwassenen uit de buurtcentra een kort maar krachtige kennismaking met digitale fotografie.  Het resultaat hiervan kan je eveneens bewonderen tijdens de tentoonstelling. De begeleiders zijn de twee fotografen Debby en Mira van Image by Mira Photography, zij zorgden ook voor de fototentoonstelling met als onderwerp de Leuvense buurtcentra.

Kom zeker een kijkje nemen in de Bib Leuven van maandag 7 augustus 2017 tot donderdag 7 september 2017.

Wil je graag de finissage bijwonen? Dat kan: om 18.00 uur kan je in het buurtcentrum Sint-Maartensdal aanschuiven voor de buurtmaaltijd. (Inschrijven kan via karen.stes@leuven.be) Nadien is het aan de fotografen Debby en Mira om een rondleiding te geven. Dit alles bij een hapje en drankje en zelfs met leuke live-muziek!