YOUtopia | De Vonk van Jasper (28j)
1810
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1810,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Categorie
Stad vol verhalen, YOUtopia

Iedere week delen we “De Vonk van …”, daarbij deelt iemand z’n droom/idee voor de stad Leuven. Omdat grootse dingen starten bij een droom. Omdat een vuur start bij een vonk.
Deze week: De Vonk van Jasper (28j): “ik ben geboren en getogen in Leuven. Ik heb de stad zien veranderen en evolueren, net als mezelf. Ik werk én woon hier. Soms kom ik in andere steden, maar telkens ik weer op Leuvense grond sta, weet ik: dit is mijn thuis. Ik ben alleenstaand en mijn grote droom is om een eigen woning in Leuven te kopen. Maar dat is helaas niet makkelijk. De prijzen swingen de laatste jaren meer en meer de pan uit en ik heb er het budget niet voor. Mijn vonk is dan ook dat iedereen die zich verbonden voelt met een plek – zoals ik met Leuven – ook op die plek kan wonen, ongeacht zijn of haar mogelijkheden.”

(Wil je zelf ook graag jouw vonk delen? Stuur een mailtje naar youtopia@leuven.be met als onderwerp “mijn vonk”. Dan komt Vicky een foto maken en tekent ze er jouw vonk bij.)